Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Регионални бизнес срещи ГЕПАРД 2011

een ~ неделя, 27 ноември 2011 в 22:00 принт

В рамките на проекта "Гепард 2011" и с участието на Enterprise Europe Network-България през втората половина на ноември ще се проведе серия от три последователни регионални бизнес срещи на представителите на властта и бизнеса.

Първата бизнес среща ще се проведе в Пловдив на 24 ноември и ще обхваща представители от областите Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян, Пазарджик, Благовдград, Кюстендил, Перник, София и София – област.

Втората бизнес среща ще се проведе във Варна на 29 ноември и ще обхваща областите Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, Търговище, Шумен, Разград, Силистра и Добрич.

Третата бизнес среща ще се проведе във Велико Търново на 30 ноември и ще обхваща областите Велико Търново, Русе, Габрово, Плевен, Ловеч, Враца, Монтана и Видин.

Регионалните бизнес срещи ще включват дискусионен панел, по време на който ще бъдат обсъдени акцентите и изводите от класацията, както и най-важните тенденции за развитие и проблеми в обхванатите региони в класацията, въпроси свързани с финансирането на МСП и иновации. Сред гостите са представители на изпълнителната власт, местната власт, работодателски и бизнес организации, както и мениджъри от малки, средни и големи компании.

По-вече информация и регистрация на http://www.capital.bg/static/gepard/

Последна актуализация: 16 май 2012 15:53