• ...
  • ...

Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Навлизане на международния пазар

een ~ неделя, 18 май 2014 в 12:43 принт

Когато разширявате бизнеса си в друга страна, имате нужда от компетентни и надеждни партньори. Enterprise Europe Network ви помага да ги намерите.

Нашата база данни съдържа хиляди фирмени профили от 50 страни в Европа и по света. Мрежата организира и Business-to-Business (B2B) срещи с потенциални бизнес партньори в рамките на големи панаири и изложения. 

Със своите десетки нови бизнес профили добавяни всяка седмица, нашата база данни за бизнес сътрудничество е една от най-големите в света. Когато се свържете с мрежата, ние можем да изготвим ваш фирмен профил или да заявим ваш интерес към чуждестранен партньор от базата. По такъв начин съдействаме за първоначалните контакти с организации, подходящи за интернационализацията на вашия бизнес.

Мрежата също така организира двустранни бизнес срещи (B2B) в цяла Европа, където можете лично да преговаряте с потенциални бизнес партньори по предварително уговорен график на срещите. Тези събития често се провеждат по време на международни панаири и изложения, което помага да се оптимизират разходите за пътуване и настаняване.

Дали ще намерите нови бизнес партньори чрез нашата база данни или по време на събитие, ние ще ви съдействаме при първоначалните контакти или на по-късни етапи при сключване на сделката.

 Свържете се с местния офис на Enterprise Europe Network за повече информация за тази услуга.

Потърсете нови технологии и бизнес предложения

Вижте как протичат двустранните бизнес срещи на мрежата в този кратък видеоклип, заснет по време на Световното медийно изложение IBC в Амстердам.

YouTube Preview Image

Последна актуализация: 27 юли 2015 14:28

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)