• ...
  • ...

Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Обществени допитвания

een ~ сряда, 2 април 2014 в 15:12 принт

Смятате ли, че понякога е трудно да се съобразите с всички изисквания на европейското законодателство? Кажете ни какво мислите и помогнете на Европейската комисия да подобри законодателството за вашия бизнес.

Европейската комисия  търси обратна информация за влиянието на нейните законодателни предложения и инициативи върху малките предприятия. Ето защо при изготвянето на предложения за закони, касаещи бизнеса, Комисията инициира обществени допитвания, за да се увери, че предложените мерки намаляват бюрокрацията и помагат на конкурентоспособността.

Enterprise Europe Network има връзка с тези инструменти за обществена консултация и може да съдейства вашите препоръки да достигнат до създателите на закони.

Помогнете ни в създаването на по-добрата европейска политика в областта на бизнеса. Свържете се с местния офис на Enterprise Europe Network .

Последна актуализация: 27 юли 2015 14:32

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)