Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Френско-българска търговска и индустриална камара

een ~ вторник, 16 септември 2014 в 15:40 принт

Френско-българската търговска и индустриална камара е организация с нестопанска цел и член на CCI France International (Съюз на френските и индустриални търговски камара в чужбина). Създадена през 2004г., ФБТИК има за цел да развива и промотира търговските и икономически отношения между Франция и България.

Организираме за нашите членове редовни събития, както и екслузивни срещи с представители на българските институции. Предоставяме пълна гама от услуги за френските компании, които се интересуват от българския пазар.

Съвсем наскоро бе открит и бизнес центърът на ФБТИК, който се намира в идеалния център на София и ни дава възможността да предлагаме удобни условия за стартиране на бизнес проекти. Освен отдаване под наем на офиси и заседателна зала, предоставяме услуга за използване на юридически и пощенски адрес, управление на работни заплати и наемане на персонал, както и търсене на партньори.

Френско-българската търговска индустриална камара си сътрудничи с всички френски институции, специализирани в експорта, за да подпомага развитието на френските компании в България.

За повече информация: www.ccifrance-bulgarie.org

Последна актуализация: 16 септември 2014 15:41

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)