Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

17 български фирми взеха участие в модно брокерско събитие в Амстердам

een ~ понеделник, 16 февруари 2015 в 15:45 принт

Enterprise Europe Network – Русе към Бизнес център за подпомагане на МСП съпроводи делегацията от 17 водещи фирми от сектор текстил и облекло от цяла България, които взеха участие в третото брокерско събитие EU FashionMatch 3.0, провело се в рамките на международното модно изложение Modefabriek на 25-26.01.2015 по време на Mercedes-Benz седмица на модата в Амстердам, Нидерландия. Modefabriek е търговско шоу за мода в региона Бенелюкс, с над 19,000 посетители -професионалисти от Нидерландия, Европа и отвъд океана, което представя над 600 бранда/ лейбъла.

Българските фирми участваха и в специалнизираните семинари „Ключът към успеха“ и „Как се прави бизнес с България в сектор мода и облекло“, организирани от Enterprise Europe Network – Амстердам и Enterprise Europe Network – Хага, както и посетиха World Fashion Centre. Участниците имаха възможност да се срещнат с подходящи бизнес партньори в предварително уговорените срещи или да установят нови контакти на модното изложение.

Брокерските събития представляват срещи за търсене на бизнес партньори, стимулирани от Европейската комисия, чрез мрежата Enterprise Europe Network, най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса и иновациите в Европа, като партньор от българска страна бе Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе, а Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия финансира част от участниците.

За контакти и въпроси:
Enterprise Europe Network – Русе, България
Лице за контакт: Екатерина Йорданова
тел:  +359 82 821472
мейл: e.yordanova(at)smebg(dot)net

Последна актуализация: 16 февруари 2015 15:45

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)