• ...
  • ...

Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

За Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network е ключов инструмент в стратегията на ЕС за стимулиране на икономическия растеж и създаването на нови работни места. Със своите 600 членуващи организации от 50 страни, ние помагаме на малките и средни предприятия  да се възползват от възможностите за бизнеса в единния пазар на ЕС.

Нашите организации-членки включват камари на търговията и промишлеността, технологични центрове, научни институти, агенции за развитие и неправителствени организации. Повечето от тях са в контакт с местния бизнес  от дълго време. Те знаят силните страни  и потребностите на своите клиенти и познават Европейския съюз.

Като членове на Enterprise Europe Network, тези организации  са свързани с мощни бази данни за нови технологии и бизнес контакти, чрез които съдействат за намирането на различни  партньори във всички страни на мрежа.

Enterprise Europe Network  се съфинансира чрез Програмата за конкурентоспособност на предприятията и малките и средни предприятия (COSME), 2014-2020 г. на ЕС, предназначена да направи европейските компании по-конкурентоспособни. Нашите услуги са съобразени с МСП, но също така са на разположение на всички други фирми, университети и изследователски центрове, както и на индивидуални изобретатели.

Enterprise Europe Network стартира през февруари 2008 г. като инициатива на Генерална дирекция “Предприятия и промишленост” на Европейската комисия. Мрежата е наследник на бившите Евро Инфо Центрове (ЕИЦ) и Европейските иновационни центрове (IRC), създадени през 1987 г. и 1995 г. съответно.

Предлагането на комбинирани услуги „на едно гише“ от тези два изключително успешни предшественици  прави Enterprise Europe Network най-голямата информационно-консултантска мрежа в света, предоставяща практически отговори на езика на бизнеса.

Научете повече за широкия набор от услуги, които предлагаме

Посетете централния информационен портал на Мрежата, за да видите кои са чуждестранните ни партньори.

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)