Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Семинар на тема Иновативни технологии и трансфер на знания в био-земеделието, възможности за международно сътрудничество, 15 април 2014 г., Сандански

четвъртък, 10 април 2014 принт

 
Европейски Информационен и Иновационен Център – Сандански (Enterprise Europe Network) към Бизнес Информационен и Консултантски Център – Сандански организира семинар на тема Иновативни технологии и трансфер на знания в био-земеделието, възможности за международно сътрудничество.

Място на провеждане: гр.Сандански, хотел „Свети Никола”, конферентна зала
Дата на провеждане:   15  април 2014г., от 10:30 часа

Семинарът е организиран по инициатива на земеделски производители от региона на Югозападна България, с цел те да бъдат запознати с най-актуалните методи за производство на органични земеделски продукти, с Европейската агрополитика и с възможностите да създават нови бизнес партньорства на международно ниво.

В рамките на семинара ще бъде представена специализираната база данни за международно бизнес сътрудничество на най-голямата Европейска информационно-консултантска мрежа Enterprise Europe Network и възможностите за намиране на подходящи бизнес партньори извън страната чрез нея.

При проявен интерес за участие, моля попълнете Регистрационната форма и я изпратете на посочените координати не по-късно от 14 април 2014.

Програма
Регистрационна форма

За контакти:

Бизнес Информационен и Консултантски Център /БИКЦ/ - Сандански
Европейски Информационен и Иновационен Център – Сандански към Enterprise Europe Network
2800 Сандански; ул.”Скопие” №5
тел: 0746 30549; факс: 0746 32403;
e-mail: office@bicc-sandanski.org ; www.bicc-sandanski.org