Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Списание "Форбс" представя фирми победители от Конкурса за иновативно предприятие на годината 2016

понеделник, 6 март 2017 принт

 
В мартенския брой на списание "Форбс" са представени три български иновативни компании. Две от тях - Доли Медия студио и Синтал ММ са победители в 12-о издание на Конкурса за иноватилно предприятие на годината. Доли Медия Студио бе отличена за иновации в креативните индустрии, а Синтал ММ - в категорията за новаторство за качество на живот.

В статията, озаглавена "Да влезеш във филма", Добромир Чочов, основател на студиото, разказва за пътя от дублажа на филма вкъщи до създаването на комплекс от иновативни студиа, които работят с холивудски продукции, телевизионни проекти и българско кино. Той отбелязва и признанието на Конкурса за иновативно предприятие на годината, инициатива на Фондация "Приложни изследвания и комуникации" и Enterprise Europe Network.

В материала "Когато любопитството надделява над прагматизма" основателите на Синтал ММ Димитър Радев и Михаил Маринов разказват как са създали иновативните дентални сплави и как са пробили на пазарите в Индия, Австралия, Хонгконг.

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)