Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

ЕEN представи нови бизнес възможности на MachTech&InnoTech Expo

вторник, 25 април 2017 принт

 
Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, координатор на България на Европейската мрежа за подкрепа на бизнеса (ЕEN), представи услугите на мрежата на изложението MachTech&InnoTech Expo на 4-7 април в ИнтерЕкспо Център в София. Фондацията участва със съвместен щанд с Клъстера по мехатроника и автоматизация, където членува.

Експерти на мрежата се срещнаха с български фирми в областта на автоматизацията, ИКТ, машиностроене, специализирани медии и ученици от професионални и технически гимназии от София и страната. Фирмите задаваха въпроси за възможностите за бизнес партньорства чрез обявите и б2б събитията, както и за консултации при кандидатстване на предприятията към програмата Хоризонт 2020 за научни изследвания и иновации. Докладът Иновации.бг 2016 "Иновации чрез таланти" предизвика голям интерес както от страна на предприемачите, така и от медиите, учителите и учениците от професионалните гимназии.

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)