Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Фондация ПИК представя EEN-България на Национален бизнес форум "Силни региони за силна икономика" в София

понеделник, 19 юни 2017 принт

 
На 22 юни, четвъртък, д-р Фани Колева, експерт към Фондация “Приложни изследвания и комуникации", ще представи възможностите, които Enterprise Europe Network България предоставя на малките и средни предприятия. Презентацията започва в 13,50 часа в зала "София" на хотел "Маринела" в столицата.

Фондация ПИК е национален координатор на мрежата и участието в Националния бизнес форум "Силни региони за силна икономика" е част от дългосрочната й комуникационна кампания за популяризиране дейността на EEN. Списание "Бизнес клуб", организатор на форума, отразява успехите на компаниите победители в Конкурса за иновативно предприятие на годината, както и изводите от доклада Иновации.бг.

Запознайте с Enterprise Europe Network България и задайте своите въпроси на 22 юни, четвъртък, на Националния бизнес форум "Силни региони за силна икономика" в София. Програмата на събитието четете тук.

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)