Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Фондация ПИК представи EEN България на Национален бизнес форум "Силни региони за силна икономика"

понеделник, 26 юни 2017 принт

 
Д-р Фани Колева, експерт към Фондация ПИК, запозна представители на бизнеса и местната власт с възможностите, които Enterprise Europe Nеtwork предоставя за подкрепа на малките и средни предприятия и и за развитие на иновации.

На Националния бизнес форум "Силни региони за силна икономиика" на 22 юни в София Колева представи услугите на мрежата от консултативни центрове, създадена от Европейската комия през 2008 г., която функционира в над 60 държави. Експертът подчерта, че фирмите и научно-изследователските организации с амбиция за международно присъствие могат да се възползват от Enterprise Europe Nеtwork безплатно.

Д-р Колева представи и инициативите на Фондация ПИК в подкрепа на предприемачеството и иновациите - Конкурса за иновативно предприятие на годината, доклада Иновации.бг и Националния иновационен форум.

Екипът на Фондация ПИК изказва благодарности на организаторите на Националния бизнес форум "Силни региони за силна икономиика" - сп. Бизнес клуб за поканата. Форумът продължава и в други градове на страната.

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)