Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Tickey дебютира в Португалия и Канада

четвъртък, 7 септември 2017 принт

 
През лятото на 2017 г. Тикий Мобайл Солюшън, създател на система за пътуване в градския транпорт с е-билети, разшири международното си присъствие, като навлезе на пазара в Канада и Португалия. Tickey работи в Лисабон, в Шербук, Канада. Компанията вече работи и в градския транспорт на Бургас, Варна, в метрото на София.

Бизнес моделът на компанията се базира на това услугата да покрива само най-използваните билети и карти, те да се опростяват, така че пътниците да ги използват повече и да са по-доволни. „Умен (интелигентен) град е този, в които използват най-новите технологии, за да събира и анализира данни от различни сензори – за качеството на въздуха, за пътникопотоците, за отношението на гражданите към различни проекти, така че да подобрява непрекъснато услугите, които градът предоставя на гражданите. “, казва Димитър Димитров, изпълнителен директор в интервю за сп.Икономика.

Тикий Мобайл Солюшънс е победител в Конкурса за иновативно предприятие на годината 2016. Кандидатствайте в тазгодишния Конкурс до 15 октомври.

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)