Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Европейския инвестиционен фонд сключи споразумение с OXO Group за създаване на фонд за старт-ъп компании от Централна и Източна Европа

вторник, 19 септември 2017 принт

 
В края на юли 2017 OXO Group, един от водещите акселераторски фондове в Централна и Източна Европа, обяви сключването на споразумение с Европейския инвестиционен фонд за дялово финансиране на старт-ъп компании.

Инициативата се очаква да стартира есента тази година с общ размер на финансиране от 50 млн евро по линия на инструмента InnovFin Business Angels.

OXO Group предоставя първоначално или т.нар. "сийд" финансиране в рамките на 150 хил евро на иновативни технологични стартиращи бизнеси от страните на Централна и Източна Европа. Реализира и финансиране чрез бизнес ангели от 200 хил до 5 млн евро за технологични компании в начална фаза с B2B и B2C иновативни разработки.

Пълен текст на прес-съобщението

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)