Анкета

  • Какви нови технологии сте въвели във вашия бизнес през последната година:

    виж резултата

    Loading ... Loading ...

subscrib

een-big

Радиопредаване на живо "Българските иновации на международните пазари - предизвикателства и възможности" в ефира на Радио София в неделя, 1 октомври

четвъртък, 28 септември 2017 принт

 
На 1 октомври, неделя, от 9 до 12 часа, радио София ще излъчи специализирано радиопредаване на тема "Българските иновации на международните пазари - предизвикателства и възможности" директно от Фондация "Приложни изследвания и комуникации". Даниела Чонкова, програмен координатор на фондацията, проф. Теодора Георгиев и Тодор Галев, старши експерти, и експертите Деница Маринова и д-р Фани Колева ще разкажат за възможностите, които ЕС дава на иновативните предприемачи.

Възможна ли е европейска и национална икономика, основана на иновациите и знанието?

Очаквайте първи резултати от доклада Иновации.бг, както и срещи с победители в Конкурса за иновативно предприятие на годината 2016.

Научете повече за Коалицията за ранна медийна грамотност от Георги Апостолов, координатор на Центъра за безопасен интернет, и кое е българското приложение за предпазване на децата от опасностите в интернет.

Настройте радиото си на вълните на радио София 94.5 в неделя сутрин или ни слушайте онлайн!

Успешни истории »

»

Победителите в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината, 2016″ ...

» Българска номинация се бори за Enterprise Europe Network Awards 2016

Номинацията, направена от Арк Консултинг, се бори с двама конкуренти в категорията New directions – за най-добри резултати, постигнати при предоставяне на консултантски услуги за достъп до нови международни пазари. БалБок...


contactus_bg

Ресурси »

За бизнеса от А до Я
(файлове за сваляне)