Конференция и бизнес срещи "Цифрови технологии в здравеопазването – да преобразим как здравеопазването достига до гражданите", Бристол, 13 февруари 2018 г.

сряда, 10 януари 2018 принт

 


EEN South West / Business West, Великобритания, съвместно с АРК Консултинг, Enterprise Europe Network - България организират двустранни бизнес срещи, конференция и презентации към потенциални партньори и инвеститори в рамките на Digital technologies - transforming how healthcare is delivered to citizens, Бристол, 13 февруари 2018 г.


Събитието ще разгледа как технологиите като изкуствен интелект, виртуална реалност,  преносими устройства, приложения, сензори и други елементи на Internet of Thinks могат да променят достъпността до здравните услуги от страна на гражданите.

Канят се за участие компании и организации в областта на цифровите, клиничните, здравните и информационните технологии, както и в областта на социалните дейности.

Конференцията ще представи информация от водещи иноватори и експерти в здравните грижи и как се използват цифровите технологии в здравеопазването в световен мащаб.

По време на конференцията ще има възможности и за презентации (pitch session) на участниците към партньори и инвеститори.

В програмата са включени и двустранни бизнес срещи по предварително съгласуван график на участниците, на които могат да се изградят нови бизнес и технологични партньорства.

Фокус на събитието
1. Превенция, здраве и благополучие
2. Диагноза и лечение
3. Самостоятелно управление и грижи

Детайли са събитието:
Дата: 13 февруари 2018 г.
Краен срок за регистрация: 8 февруари 2018
Работен език: Английски език
Цена: Без такса
Място: Leigh Court, Abbots Leigh, BS8 3RA


Програма и лектори на конференцията
Каталог на регистриращите се участници в бизнес срещите

ВАЖНО: Необходими са две регистрации за събитието:

- Регистрация за участие в двустранните срещи с предварително съгласуван график
- Регистрация за конференцията и сесията с презентации

При регистрацията си моля посечете АРК Консултинг като ваш Local/Support Office, за да можем да валидираме профила ви за участие.

Брошура с информация за събитието

За регистрация и допълнителна информация:
Деница Маринова
АРК Консултинг, Enterprise Europe Network - България
denitsa.marinova(at)online.bg
тел. 02/ 973 3000