ГРОЗЕН Ентейтейнмънт се представя в ефира на Радио София

петък, 19 януари 2018 принт

 
"ГРОЗЕН Ентертейнмънт регистрира телевизия COMIX Bох", съобщи в ефира на Радио Сибила Коритарева, съосновател на "Грозен". "При нас винаги мечтите са първата стъпка, има и доза безумие, но за постигането на всяка мечта са необходими страшно много търпение, инат и много усилия, но резултатите накрая си заслужават", сподели тя.

"По много начини се опитваме да развиваме дейността си - имаме и собствен арт фестивал, имаме учебен център, с който подготвяме хората професионално да могат да се реализират като художници и в киното, и в гейм индустрията, и в рекламата. Културна организация сме, издаваме книги, произведохме първата българска екшън фигурка. Много държим нещата ни да са качествени, въпреки че името ни е "Грозен". Напоследък казвам, че ние сме пример за някакъв абсурд, който може да бъде успешна формула за нещата".

Сибила Коритарева посочи, че предстои да бъде реализиран втори реалити формат Cоmix Battles, записването за който вече е започнало и ще продължи до август тази година. В него ще участват 50 български художници, ще има пет епизода, като във всеки от тях ще отпадат по осем участници, а двамата останали ще бъдат изпращани в чужбина на някое забележително място.

Пълният текст на резюмето на разговора и запис на интервюто четете тук.

Научете повече кои са победителите в конкурса за иновативно предприятие на годината 2017 тук.