Възможности за е-обучение по енергийна ефективност в офиса и предизвикателство с награди Amazon Echo

вторник, 13 февруари 2018 принт

 
Enterprise Europe Network - България и Фондация "Приложни изследвания и комуникации", в ролята си на подкрепящи партньори на инциативата Start2Act, ви канят за участие в:

- безплатни е-модули с обучения по енергийна ефективност (ЕЕ) за офиса и дома с практически съвети за пестене от режийни разходи и с възможност за сертификат http://bg.start2act.eu/interactive-energy-saving-platform/e-learning . Модулите са за самостоятелна подготовка и под формата на интерактивна игра.

- участие в Предизвикателство "Спести енергия от отопление" с две големи награди - Amazon Echo (Alexa-enabled) смарт система за гласово управление на офиса/дома. Кандидатства се със снимка или клипче на някакво решение за отопление в офиса и един обяснителен параграф до http://bg.start2act.eu/interactive-energy-saving-platform/energy-saving-competition

- енергийни интервюта и консултации за "умни" покупки на офис оборудване или избор на доставчици.

Подпомагащите услуги са безвъзмездни и са насочени към млади МСП (до 5 години и до 50 човека персонал) и старт-ъпи до 1 година от основаването им. Консултанти по ЕЕ са експерти от екипа на СОФЕНА.

Ако имате интерес за участиe в някои или всички предложения за ЕЕ, моля изпратете регистрационната форма на denitsa.marinova(at)online.bg

За допълнителна информация:

Деница Маринова
Enterprise Europe Network - България
Фондация "Приложни изследвания и комуникации"
denitsa.marinova(at)online.bg
тел.: 02/ 9733000