Покана за присъединяване към Експертния панел на Световния годишник на конкурентоспособността 2018

петък, 9 март 2018 принт

 
Като част от усилията на Enterprise Europe Network – България за подобряване на бизнес климата в страната, имаме удоволствието да Ви поканим за участие в престижния експертен панел на Световния годишник на конкурентоспособността 2018 (World Competitiveness Yearbook).

Вече 24 години най-авторитетната сред инвеститорите световна класация на конкурентоспособността на икономиките World Competitiveness Yearbook, изготвяна от IMD (International Institute for Management Development), Швейцария, предоставя сравнителен анализ на конкурентоспособността на над 60 водещи икономики в света. От 2006 г. насам България е част от изследването, с подкрепата на Enterprise Europe Network.

Вашата фирма може да се включи в експертния панел като отговори на допитването на IMD онлайн на адрес http://www.imd.org/wcysurvey2018 до 31 март 2018 г. Въпросникът е достъпен и на български език на https://imd.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_b3YyiQEF3d3dEzz?Q_Language=EN

Отговорите ще бъдат анализирани от IMD, Швейцария при гарантирана конфиденциалност. След завършването на анализа IMD, Швейцария ще предостави на посочената от вас електронна поща основните резултати от Годишника на световната конкурентоспособност, включително тези за България.

Вярваме, че резултатите ще бъдат от полза както за Вашия бизнес, така и за международните инвеститори и за българските и европейски власти при изработването на по- подходяща среда за икономическа дейност.

За контакти:

Деница Маринова
Enterprise Europe Network - България
АРК Консултинг, Фондация "Приложни изследвания и комуникации"
denitsa.marinova(at)online.bg
тел.: 02/9733000