Бизнес мисия в Новосибирск за участие в ежегодното биотехнологично събитие OpenBio 2018, 25 октомври 2018 г

вторник, 24 юли 2018 принт

 
Enterprise Europe Network в Новосибирск кани български компании и изследователи на бизнес мисията в Новосибирск за участие в ежегодното биотехнологично събитие OpenBio 2018. Събитието ще се проведе на 25 октомври 2018 в град Колцово, наречен още град на науката в Новосибирския регион.

Цялата програма от събития включва:

- Форум за бизнеса, науката, властите и инфраструктурата

- B2B събитие

- Международна конференция за млади учени по вирусология, молекулярна биология и биотехнологии

- Експозиция

На 25 октомври 2018 г. ще бъдат организирани и B2B срещи между местни и чуждестранни фирми, специализирани в 1) здравословна храна, 2) козметика, 3) селско стопанство, 4) ветеринарна медицина, 5) екология и зелени технологии.

На срещите ще вземат участие голям брой местни иновативни предприятия, голяма част от които са локализирани в Новосибирск като един от центровете на науката в Русия. Фирмите ще търсят партньори за различни видове сътрудничество: съвместни проекти, съвместни предприятия, технологично развитие и трансфер, инвестиции, аутсорсинг, доставки и др.

Освен това ще се проведе и Кръгла маса, в която чуждестранни технологични центрове, технологични паркове и асоциации могат да представят своите възможности за биотехнологичните и иновативни компании в Русия.

Опитът от този формат на кръгли маси доказва своята ефективност: според резултатите на OpenBio-2017 вече са сключени споразумения между чужди технологични центрове и руски компании за предоставяне на услуги.

Организаторите предоставят и възможност да съставят график на посещения в предприятията за пробиотици и онко-разработки, медицински продукти, включително диагностични и тестови системи, хранителни продукти, козметика, селско стопанство, ветеринарни продукти и др. Предлагат и безплатен щанд на изложението в OpenBio за представяне на компаниите пред местния бизнес.

Цялата информация за събитието може да се намери на на официалния сайт https://openbio.ru/.

При интерес за участие, моля пишете на:

Деница Маринова denitsa.marinova(at)online.bg
Фани Колева fanny.koleva(at)online.bg
Тел. 02/ 9733000