Международна конференция за управление на хора, 12 октомври 2018, София

вторник, 18 септември 2018 принт

 
На 12 октомври 2018 г. в Интер Експо и Конгресен Център в София ще се състои есенната конференция на Българска асоциация за управление на хора. Темата на събитието е приложението на инструментите на дигиталната среда в упраявлението на персонала.

Кои са предимствата на дигиталното настояще, но и кои традиционни форми би трябвало да продължим да използваме, кои са новите възможности и предизвикателства, които дигитализацията носи на HR професионалистите и бизнеса, как и защо се променят подходите при управление на хора? Това са акцентите в есенната конференция на БАУХ.
На конференцията на 12 октомври ще се споделят добри практики, а едни от най-големите международни експерти в сферата на дигиталния HR ще дискутират с участниците за своя опит и богата експертиза; ще се чуят резултати от проучвания и анализи, произхождащи от тях и не на последно място, ще се разкажат истории – лични и за компаниите.

Регистрацията е отворена. Предлагат се преференциални цени за фирми до 30 септември. Подробности за програмата на конференцията може да намерите в сайта на събитието.