Среща дискусия - Оценка на представянето на персонала - практики и нови тенденции

вторник, 18 септември 2018 принт

 
На 27 септември 2018 г. Българската асоциация за управление на хора, съвместно с ПОК Съгласие и Търговско-промишлена палата - Стара Загора организират поредно събитие от инициативата HR маратон на тема "Оценка на представянето на персонала - практики и нови тенденции". На събитието ще си отговорим на въпросите "Как?, Кога? и Защо?" с помощта на експертите Таня Бриклер и на Любомир Терзиев.

Таня Бриклер е организационен психолог с над 15 години опит в сферата на психологическото тестиране и организационното консултиране.

Любомир Терзиев е доктор по икономика в областта на управлението на човешките ресурси и има степен MCIPD по управление и развитие на хората.

Оценката на представянето според ЧР специалистите е ключов процес, който спомага организациите да постигат стратегическите си цели, а служителите – да развиват своите знания, умения и компетенции. Световните тенденции показват преминаване от формален, детайлен ежегоден преглед към честа обратна връзка „в реално време“. На събитието ще обсъдим как всъщност изглежда процесът на оценка на представянето в различни компании България и ще поговорим какви са новите световни тенденции и как те могат да бъдат въведени на практика.

Очакваме представители на бизнеса на интересна дискусия с и за ЧР-и. Събитието ще се проведе в Стара Загора, хотел Ефир (ул. Х. Д. Асенов 52) на 27 септември 2018 г. от 14:30 ч.

Събитието е отворено без такса за участие, но изисква предварителна регистрация тук.