Проучването InnovationShip 2018 изследва българските микро-, малки и средни дигитални компании

сряда, 19 септември 2018 принт

 
За трета поредна година MOVE.BG & EDIT провеждат InnovationShip - проучване, насочено към микро, малки, средни и стартиращи български компании, които предлагат изцяло дигитални или традиционни услуги, базирани на дигитални технологии, и/или разработват дигитални продукти.

InnovationShip 2018 проучва опита на микро, малки, средни и стартиращи български компании, които предлагат изцяло дигитални или традиционни услуги, базирани на дигитални технологии, и/или разработват дигитални продукти. "Много от дигиталните компании в България не се идентифицират като стартъпи, защото цикълът им на развитие се различава от класическия стартъп модел и често не включва привличането на външен рисков капитал" се казва в съобщението на дългогодишните ни партньори MOVE.BG.

Данните от проучването ще помогнат да се изградш обективна картина за динамиката в българската иновативна екосистема и да се планират инициативи, които позволяват тя да даде добра среда за израстване на български иновативни компании да достигнат пълния си потенциал.

Ако желаете да се включите в проучването, попълнете върпосника тук .