Гепард 2011 – Класация на най-динамично развиващите се малки и средни компании

een ~ Sunday, 27 November 2011 в 22:00 print

"Гепард" е класация на най-динамично развиващите се малки и средни компании в България, която се провежда за пета поредна година. Тя се отличава с това, че анализира данните от дейността на компаниите не само за последната година, но изследва динамиката на развитието на фирмите през последните три години (2008/2009/2010). Основният показател са нетните приходи от продажба. 

Тазгодишното издание на рейтинга ще бъде реализирано от "Капитал Daily", който е наследник на в. "Пари" – първият издател на класацията. 2800 компании от всичките общини в страната ще влязат в общ рейтинг на най-динамично развиващите се компании, като ще бъдат подготвени рейтинги и за всички 28 области.

Класацията ще бъде публикувана в специално луксозно списание, което ще излезе на 1 декември с вестник "Капитал Daily". Партньор на Гепард 2011 ще бъде консултантската компания iCAP, която ще предостави данните за изготвяне на класацията. iCAP Group е една от водещите регионални групи за бизнес услуги в Югоизточна Европа.

По-вече информация и регистрация на http://www.capital.bg/static/gepard/

Последна актуализация: 16 May 2012 15:53