17 Bulgarian companies successfuly participated in FashionMatch 3.0, Amsterdam

een ~ Monday, 16 February 2015 в 15:45 print

Enterprise Europe Network – Русе към Бизнес център за подпомагане на МСП съпроводи делегацията от 17 водещи фирми от сектор текстил и облекло от цяла България, които взеха участие в третото брокерско събитие EU FashionMatch 3.0, провело се в рамките на международното модно изложение Modefabriek на 25-26.01.2015 по време на Mercedes-Benz седмица на модата в Амстердам, Нидерландия. Modefabriek е търговско шоу за мода в региона Бенелюкс, с над 19,000 посетители -професионалисти от Нидерландия, Европа и отвъд океана, което представя над 600 бранда/ лейбъла.

Българските фирми участваха и в специалнизираните семинари „Ключът към успеха“ и „Как се прави бизнес с България в сектор мода и облекло“, организирани от Enterprise Europe Network – Амстердам и Enterprise Europe Network – Хага, както и посетиха World Fashion Centre. Участниците имаха възможност да се срещнат с подходящи бизнес партньори в предварително уговорените срещи или да установят нови контакти на модното изложение.

Брокерските събития представляват срещи за търсене на бизнес партньори, стимулирани от Европейската комисия, чрез мрежата Enterprise Europe Network, най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса и иновациите в Европа, като партньор от българска страна бе Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе, а Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия финансира част от участниците.

За контакти и въпроси:
Enterprise Europe Network – Русе, България
Лице за контакт: Екатерина Йорданова
тел: +359 82 821472
мейл: e.yordanova(at)smebg(dot)net

Последна актуализация: 16 February 2015 15:45