Enterprise Europe Network > Услуги > Интелектуална собственост

Интелектуална собственост

Интересувате ли се как да защитите новата си идея, продукт, услуга или процес?

Enterprise Europe Network ще ви помогне да се ориентирате в начините за интелектуална защита, така че да спечелите от своите идеи и иновации.

Имате ли нужда от помощ при защита на интелектуалната си собственост в други страни? Знаете ли в какви срокове трябва да стане това, кои са начините да го направите и как да оптимизирате своите разходи за закрила?

АРК Консултинг е Посланик на Европейското бюро за подкрепа в областта на интелектуалната собственост за България и нашите експерти могат да ви предоставят информация за възможностите за защита на интелектуалната собственост в страната и извън нея по национален, регионален и международен ред, както и за използването на:

  • Европейската патентна система
  • Системата за регистрация на търговска марка на ЕС
  • Системата за регистрация на дизайн на ЕС
  • Международната система за патентоване, функционираща по реда на Договора за патентно коопериране
  • Мадридската система за международна регистрация на марки
  • Хагската система за международна регистрация на промишлен дизайн

Можем да ви предоставим и друга информация относно международните аспекти на защитата на интелектуалната собственост, а също така и да ви свържем с български, европейски и международни специалисти по интелектуална собственост – това ще ви спести време и средства.

Абонирайте се

за получаване на информационния ни бюлетин по е-мейл, ако искате да следите за новини, обяви, събития и друга актуална информация.
Сподели