Enterprise Europe Network > Услуги > Интернационализация

Интернационализация

Когато разширявате бизнеса си в друга страна, имате нужда от компетентни и надеждни партньори. Enterprise Europe Network ви помага да ги намерите.

Нашата база данни съдържа хиляди фирмени профили от над 60 страни в Европа и по света. Мрежата организира и Business-to-Business (B2B) срещи с потенциални бизнес партньори в рамките на големи панаири и изложения. Със своите десетки нови бизнес профили, добавяни всяка седмица, нашата база данни за бизнес сътрудничество е една от най-големите в света. Когато се свържете с мрежата, ние можем да изготвим ваш фирмен профил или да заявим ваш интерес към чуждестранен партньор от базата. По такъв начин съдействаме за първоначалните контакти с организации, подходящи за интернационализацията на вашия бизнес.

Мрежата също така организира двустранни бизнес срещи (B2B) в цяла Европа, където можете лично да преговаряте с потенциални бизнес партньори по предварително уговорен график на срещите. Тези събития често се провеждат по време на международни панаири и изложения, което помага да се оптимизират разходите за пътуване и настаняване. Дали ще намерите нови бизнес партньори чрез нашата база данни или по време на събитие, ние ще ви съдействаме при първоначалните контакти или на по-късни етапи при сключване на сделката.

Посетете централния информационен портал на Мрежата, за да намерите необходимите ви чуждестранни партньори: https://een.ec.europa.eu/partners

Вижте как протичат двустранните бизнес срещи на мрежата в този кратък видеоклип, заснет по време на Световното медийно изложение IBC в Амстердам.

Абонирайте се

за получаване на информационния ни бюлетин по е-мейл, ако искате да следите за новини, обяви, събития и друга актуална информация.
Сподели