Enterprise Europe Network > Услуги > Нови технологии

Нови технологии

Ако имате нужда от определена технология или иновация, за да подпомогнете вашия бизнес или се нуждаете от бизнес приложения за вашата технология, мрежата може да ви помогне.

Ако от своя страна имате собствена новаторска технология или продукт, ние ще ви съдействаме тя да достигне до подходящите партньори. Enterprise Europe Network разполага с най-голямата база данни в Европа за съвременни технологии и бизнес приложения, съдържаща хиляди обяви и обновяваща се регулярно.

Експертите на мрежата могат да изготвят ваш индивидуален профил за търсена или предлагана технология, който да се разпространи чрез базата данни или да заяви ваши интереси към вече публикувани профили, които са ви заинтригували.

Ако не сте сигурни откъде да започнете, нашите експерти ще ви посетят на място, за да обсъдят с вас възможностите за технологично развитие или за реализация на вашата иновативна идея.
С вашия технологичен профил можете да участвате в двустранните бизнес срещи (B2B) на мрежата в цяла Европа и по света, където лично да преговаряте с потенциални партньори по предварително уговорен график на срещите. Тези събития обикновено се организират по време на международни панаири и изложения, където новите технологии срещат бизнеса.

Абонирайте се

за получаване на информационния ни бюлетин по е-мейл, ако искате да следите за новини, обяви, събития и друга актуална информация.
Сподели